Ziraat – In de Tuin van de Geliefden

Op zaterdag 6 mei 2023 organiseert Ziraat Nederland en Vlaanderen een dagprogramma van twee dagdelen in de Murad Hasil in Katwijk.

We zijn op de juiste plek, in deze tuin, in deze omgeving. Het is daar, waar Liefde ons zeker kan vinden. “Van mijn Geliefde ben ik, en naar mij gaat zijn/haar/het verlangen uit”. Hooglied 7:10.

Dragers van deze dag zijn

Noor Helweg; Dansen van Universele Vrede
Carola Hakimah de Vries Robles: Hart Ziraat
Hayo Huizinga: Hoofd Ziraat

Dans mee, beweeg mee, daal af in de diepte, bewerk de grond van je hart, luister en voel het vernieuwen en groeien in de tuin van de Geliefde. “Opdat we elkaar een beetje meer liefhebben”. In de realiteit van vandaag de dag, in de waan van de huidige TijdGeest, wordt liefde gewelddadig te niet gedaan en raakt de Geliefde zoek. Is afwezig, en lijkt het einde van Liefde nabij. Strijd en conflict en macht heersen. Hoe kunnen we het Tij keren.

De kern visie van Ziraat is: de grond van ons hart te bewerken. Wij mensen zijn de verbindende schakel tussen hemel en aarde en kunnen onze hart ruimtes opnieuw verkennen. Met hoofd, hart en buik, en met huid en haar gaan we Liefdeskracht ontvangen, beminnen en doorgeven. In dynamische wederkerigheid met elementen, levende wezens en elkaar.

Aanvang: Zaterdag 6 mei, 10:30 uur – 17.00 uur (inclusief lunch)
Meer informatie: hayohuizinga@kpnplanet.nl 
Kosten: naar draagkracht € 50; € 60; € 70
Aanmelden: hayohuizinga@kpnplanet.nl

Ontvangst in het Wakilhuis vanaf 10.00 . Aanvang 10.30. Einde tegen 17.00 uur.