Help Mee!

In september van dit jaar is het 100 jaar geleden dat Hazrat Inayat Khan in de duinen van Katwijk zijn allesomvattende ervaring had. Een verbinding met het universum. De plek waar dit gebeurde noemde hij ‘Murad Hassil’ (wens vervuld). Natuurlijk gaan wij dat groots herdenken op vele manieren.

Daarvoor zijn wij inmiddels begonnen de Universel weer terug te brengen in haar oorspronkelijke glorie. De verbouwing van de benedenverdieping is in volle gang.

Het eerste resultaat is al zichtbaar: er komt beneden weer daglicht door alle raampjes!

Uw bijdrage voor deze grootse verbouwing is van harte welkom. Het wordt een prachtige ruimte met een totaal nieuwe inrichting. Daarvoor is ook uw hulp van het grootste belang.

Hiernaast kunt u zien hoe u zelfs al met een kleine bijdrage per maand kunt meedoen. Zo helpt u mee de Boodschap van Liefde, Harmonie en Schoonheid in de wereld uit de dragen.

Het makkelijkste voor zowel u als voor ons is als u ons machtigt om elke maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. Elk maandelijks bedrag is welkom. En mocht u ooit in de toekomst het weer willen wijzigen, dan is één telefoontje genoeg! (administratie: 06 4265 1158). Makkelijker kan niet.

Meerjarige schenkingen

Er zullen ook mensen zijn die liefst op een andere manier hun betrokkenheid willen tonen. Als u overweegt jaarlijks een groter bedrag aan de Universel te schenken kunt u een 5-jarig schenkingscontract overwegen. Dan is de schenking voor u volledig aftrekbaar van de belastingen. Vroeger moest dat via een notariële acte, maar tegenwoordig kan het met een eenvoudig contract. Als u daar meer over wilt weten, mail dan met onze penningmeester Jolanda Verweij: penningmeester@universel.nl

Erfenissen en legaten

Waar u wel de notaris bij nodig heeft is als u een legaat aan de Universel wilt nalaten of de Stichting Murad Hassil als erfgenaam wilt benoemen. De Universel is ons nagelaten door de stichters, het is nu aan al degenen die de Universel lief hebben ervoor te zorgen dat dat wij hem voor de verre toekomst kunnen blijven onderhouden en bewaren. Mocht u hierover een persoonlijk gesprek willen met één van onze bestuursleden, dan zijn wij daartoe natuurlijk graag bereid. We komen graag naar u toe. U kunt ook gewoon een afspraak maken met uw notaris. Het belangrijkste is dat het gaat zoals u wilt.

Bank nr.: NL55 ABNA 0475 9736 23

 

ANBI gegevens

De Stichting Universel Murad Hassil is een door de Belastingdienst goedgekeurd maatschappelijk doel tot nut van de samenleving dus zijn giften aan de stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting binnen de geldende regels.

RSIN nummer: 801388715
KvK nummer: 41152389

Jaarverslagen

Beleidsplan

Download hier het beleidsplan en geef u meteen ook op voor onze nieuwsbrief.