Word donateur, liefst met een vaste bijdrage

De Universel is er voor soefi’s van alle soefi organisaties en allen die zich geïnspireerd voelen door de boodschap van liefde, harmonie en schoonheid. Een boodschap die in deze tijd van polarisatie nog belangrijker is dan ooit. De Universel is bij uitstek de plek om deze universele boodschap uit te dragen.

Steun aan de Universel kan op vele manieren. De gemakkelijkste manier voor u en voor ons is elke maand een bedrag van uw rekening af te laten schrijven. Kies hiernaast de frequentie en het bedrag, vul uw gegevens in en betaal de eerste termijn met uw bankpas zoals u ook al uw andere bankzaken doet. Bij voorbaat dank!

Als u voor grote giften maximale belastingaftrek van uw schenking wilt, kunt u een 5-jarig contract met ons afspreken. U kunt daarvoor contact opnemen met onze penningmeester Jolanda Verweij: penningmeester@universel.nl.

Overweeg de Universel te benoemen in uw testament

U kunt verschil maken door de Stichting Universel ‘Murad Hassil’ als erfgenaam te benoemen in uw testament of door een legaat. Door dat te doen helpt u structureel mee de toekomst van de Universel veilig te stellen. Daarvoor is een afspraak nodig met een notaris. Hij/zij bespreekt met u uw wensen en zorgt ervoor dat uw nalatenschap geregeld wordt zoals u dat wenst. Als u er eerst eens met één van onze bestuursleden zou willen praten kan dat ook. Elmer Koole, voorzitter van het bestuur, maakt er graag tijd voor. U kunt daarvoor mailen naar: elmerkoole@gmail.com . Wij zijn u bij voorbaat dankbaar als u erover na wilt denken om de Universel te gedenken in uw testament.

NIEUW: Universel Future Fund

Onze taak als bestuur en als soefi’s is om er samen voor te zorgen dat de Universel er ook over 100 jaar nog zal zijn. Om die droom te kunnen waarmaken is een speciaal fonds gestart om samen met alle soefi’s die eraan willen bijdragen de toekomst van de Universel zeker te stellen.

Dit fonds heeft een apart rekeningnummer bij de Triodosbank:
NL05 TRIO 0320 3849 34

Help mee de toekomst van de Universel zeker te stellen.
Het Universel Future Fund is hier speciaal voor bedoeld.

Beleidsplan

Download hier het beleidsplan en geef u meteen ook op voor onze nieuwsbrief.

ANBI gegevens

De Stichting Universel Murad Hassil is een door de Belastingdienst goedgekeurd maatschappelijk doel tot nut van de samenleving dus zijn giften aan de stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting binnen de geldende regels.

RSIN nummer: 801388715
KvK nummer: 41152389

Jaarverslagen

Bank nr.: (Universel – algemeen) NL55 ABNA 0475 9736 23

Bank nr.: Universel Future Fund NL05 TRIO 0320 3849 3849 34