Concert Rishiraj Kulkarni

Muzikant Rishiraj Kulkarni komt deze zomer weer terug naar de tempel voor een magisch mooi optreden.

Kulkarni is een multi-percussionist uit India, hij speelt zelfgecomponeerde muziek en bespeelt unieke handgemaakte instrumenten als: handpan en Tabla trommels. Hij heeft twee onafhankelijke albums op zijn naam staan – HOME, geïnspireerd door geluiden van andere artiesten, culturen en muzikale tradities. – The Woods is geïnspireerd door de energie van bomen. Rishiraj’s heeft een bijzonder talent om de geluiden uit de natuur te doen samensmelten met zijn instrumenten. Kom genieten in de tempel van dit bijzondere optreden. Wie weet speelt hij met mooie weer ook buiten in het amfitheater naast de tempel.

Meer info op zijn website: https://www.rishirajkulkarni.com

Rishiraj Kulkarni is a multi-percussionist musician from India, performing self-composed music consisting of unique and handmade musical instruments from across the globe. His instrument ensembles includes the Tabla, Handpan, RAV Vast & Maschine to name a few. Over the years Rishiraj has been working closely with amalgamating the sounds of nature along with his instruments, electronic soundscapes and sonic textures. He has two independent albums to his name Home (2021) and The Woods (2023), he released his first independent album – Home, inspired by sounds from various artists, cultures and musical traditions.

Aanvang: Zaterdag 3 augustus, 20:00 uur – 21:30 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 27,50