Sound & Silence – Chris Hinze & Ton Akkermans

Chris Hinze heeft in 2023 zijn laatste grote tournee gespeeld. Een goede reden om nu samen met Ton Akkermans intieme rustgevende muziekreizen te geven waarbij u liggend kunt genieten.
Zaterdagavond 18 mei is de eerst volgende in de sfeervolle tempel in de duinen te Katwijk aan zee. Een combinatie van fluweelzachte fluittonen en de magische klanken van oude Tibetaanse klankschalen, gongs en bells.

Chris Hinze: fluitist, producer, componist en wereldreiziger. Nederlands meest gelauwerde muzikant met meer dan 80 cd’s op zijn naam. Ooit begonnen als jazzpianist, studeerde hij
aan het conservatorium in Den Haag en won een studiebeurs voor het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Hinze heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de
Beethoven Award, Prix d’Italia. Ook ontving hij 3 Edisons. De afgelopen jaren gaf hij multimedia concerten, gemaakt aan de hand van zijn vele reizen.
www.chrishinze.nl

Ton Akkermans: klankschalen, gongs en bells specialist. Akkermans bespeelt onder andere de grote plaat gong, een mix van tamtam en gong/klankbuizen, waarvan de langste bijna 2 meter lang is.
In combinatie met bells, cimbalen, triangels en fosforbronzen en klankstaven. Al deze instrumenten zijn door hemzelf met de hand gesmeed.
www.klankcreatie.nl

* het is fijn om u warm en comfortabel te kleden, zelf een mat, kussen en dekentje mee te nemen.
De tempel heeft stoelen en wollen dekens.

Aanvang: Zaterdag 18 mei, 20:30 uur – 21:45 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 47,50