ABC workshop in de ZOMER : ADEM – BEWEEG – CONNECT

We starten met lichaamsoefeningen volgens de ABC methode (Adem, Beweeg en Connect). Deze methodiek wordt in combinatie met meditatie en klank toegepast om de stroom van energie beter in ons te laten stromen. In de zomer zijn de energetische orgaansystemen van het Hart, Dunne Darm, Pericardium en Drievoudige Warmer het meest actief en met beweging verbetert onze geestelijke en lichamelijke gezondheid en ontstaat er een vrije stroom van energie.

Volgens de vijf elementenleer is de zomer de fase van maximale activiteit en grote Yang-energie die zowel in de natuur als in ons leven voelbaar en zichtbaar is. Het is een naar buiten gerichte energie en om het leven te vieren met hart en ziel. Voel je welkom om met ons mee te vieren!

In het tweede deel van het programma voeren we een sjamanistische reiniging en ritueel uit waarbij we de windrichtingen aanroepen in verbinding met de voorouders en alle natuurelementen voor ondersteuning, bescherming, heling en voorspoed. Bij goed weer zal dit ritueel buiten plaatsvinden. Vooraf zal het ritueel tijdens de workshop worden toegelicht. Het ritueel is altijd afgestemd op de deelnemers van de groep door de spaceholders Jimmy en Katya.

We sluiten af met een liefdevolle klankreis waarbij verschillende wereldinstrumenten worden gebruikt. De klanken en vibraties die nodigen je uit om in het moment te zijn en te blijven, waarbij transformatie op een dieper niveau kan plaatsvinden. Het kan als een innerlijke reis worden ervaren die via diepe ontspanning naar je oorsprong en de krachtige stroming van het Vuur element brengt.

Begeleider Jimmy Fredriksz is in de jaren negentig opgeleid door de school voor Sjamanisme en praktiseert tot op heden. Hij is meer dan 30 jaar klanktherapeut en tevens Shiatsu therapeut. Katya is 21 jaar acupuncturist, gespecialiseerd in Japanse meridiaantherapie en tevens ademtherapeut en bewegingsdocent. De laatste vier jaar volgt zij de kaderopleiding voor Sjamanistische healings en rituelen.

Neem een evt. een mat, kussentje en een deken meeEr wordt gezorgd voor thee en sap met wat lekkers.

Aanvang: Zaterdag 1 juli, 14:00 uur tot 17:00 uur
Organisatie: praktijkenso.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: info@praktijkenso.nl
Kosten: € 55,-

Kom warm en comfortabel gekleed. Neem zelf een matje, kussentjes en een dekentje mee. Tussendoor zijn er korte pauzes en wordt er gezorgd voor thee en sap met wat lekkers.