PeaceConcerts: Sounds of Healing – Ilse Oversier

PeaceConcerts organiseert concerten op bijzondere locaties, met musici die zich vooral richten op mystieke, devotionele, meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen. We zijn blij te kunnen aankondigen dat Ilse Oversier komt spelen in de magische Sufitempel, begeleid door Mike Verlaan op de handpan en percussie.

Ilse ontdekte haar muzikaliteit vanaf jonge leeftijd en later vond ook haar unieke stemgeluid een weg naar buiten. De zoektocht naar zichzelf in het leven op aarde en de rust en inspiratie die zij hierbij vond in de natuur, spreken vanuit haar hartverwarmende zelfgeschreven nummers.

Zij geeft een concert waarbij ze speelt op de 432 hrz kwartse klankschalen met intuïtieve zang en daarna nummers van haar debuut album ‘Language Without Words’. Dit gaat over de taal van de natuur die spreekt en communiceert met ons tot het hart. Muziek die verteld over de veranderende tijdsgeest en de stem van moeder aarde die ons naar huis roept in deze tijd. Laat je onderdompelen door deze hartverwarmende klanken en nummers van Ilse. Na afloop zingen we een mantra met elkaar voor wie dat leuk vind. Haar optreden wordt begeleid door Mike.

Mike is gefascineerd door de magie van improvisatie, de geluiden van nu. Muziek is voor hem een ​​instrument om verbinding te maken met het moment. Geïnspireerd en geraakt door devotionele muziek, muziek ervaren als devotie.

Evenement link Fb: https://fb.me/e/2egFXveNZ

Aanvang: Vrijdag 12 mei, 20:00 uur – 22:00 uur (deur open 19:30)
Organisatie & meer info: PeaceConcerts
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: Early bird 20,- , voorverkoop € 25,- ,aan de deur € 30,-