Mindful Yoga & Ligconcert met André Heuvelman & Mariëlle Ravensbergen

Lay down…..

En ervaar de krachtige combinatie van live muziek & yoga op deze bijzondere locatie in de duinen van Katwijk. Door de ontspanning, de plek en de meditatieve, magische sfeer zorgt elke toon voor een intense beleving. Een beleving die je van binnen wakker maakt en helemaal bij jezelf brengt.

Landt deze avond allereerst in je lichaam, door je mee te laten nemen in de flow van zachte yogaoefeningen. Waarvandaan tonen van deze topmusici, die hun sporen verdienden op internationale concertpodia, je vol zullen raken en verder meevoeren de diepte in. Om vanuit die plek weer te ontwaken, in het licht van de goudkleurige koepel.
Draag makkelijk zittende kleding. Neem je yogamat, bedje, meditatiekussen, warme sokken en deken mee. En… Lay down!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs! Mariëlle & André en zijn trio Heuvelman, Kelder & De Visser

Andre Heuvelman

Andre is toonmeester en voormalig trompettist bij het Philharmonisch Orkest. Samen met zijn partners voert hij je met zijn muziek uit voorgaande tijden en improvisaties, langs je hart, je gedachten en verlangens. Voor meer informatie: www.andreheuvelman.com

Marielle Ravensbergen

Marielle geeft wekelijks yoga in de tempel. Zij neemt je mee naar de stilte in jezelf en inspireert jou je fysieke en mentale grenzen te verkennen en te verleggen. Energie, balans, focus, flexibiliteit en kracht is wat er dan ontstaat. En vrijheid en verbinding komen dan als vanzelf tevoorschijn.

Instagram: Marielle_Serendipity_Yoga

Aanvang: Zaterdag 15 april, 20:00 uur tot 22:30 uur
Organisatie: Andre Heuvelman & Marielle Ravensbergen
Locatie: Universel Murad Hassil
Meer info & Aanmelden: www.laydowntown.com
Kosten: € 50,-