Reconnection Journey – Margreet en Paulus van Veen

Ken je het gevoel dat jouw emoties je in de weg zitten of dat je vol zit en het kan gebruiken om weer in je eigen energie te zitten? Misschien is een reconnection journey dan iets voor jou. Door de ervaringen die wij opdoen in ons leven slaan wij emoties op in ons lichaam. Sommige dienen ons, maar sommige zorgen ook voor oude informatie die niet meer bij ons past.

Met een reconnection journey neem je afscheid van oude emoties die in jouw lichaam zijn opgeslagen en waar je niets meer aan hebt. De ruimte die ontstaat tijdens de release geeft plaats voor ontspannenheid, positieve energie, zelfliefde, rust en verbinding. Tijdens de reconnection journey zorgen wij ervoor dat er een nieuwe verbinding ontstaat tussen jouw hoofd, hart, ziel en het universum. Voor het optimale resultaat wordt de sessie ondersteund door een klankschalensessie van Paulus van Veen.

Na de reconnection journey zul je merken dat waardevolle ervaringen die jou goed van pas komen op jouw pad (kunnen) komen. Tijdens de reis bereid Margreet van Veen jou voor om ontvankelijk te zijn voor het omarmen van deze ervaringen.

De reconnection journey wordt ook ondersteund met een door jou gekozen parfum van de Reconnection Journey en wordt muzikaal begeleid door de klankinstrumenten (zoals klankschalen, chimes, rainpipe en andere soortgelijke instrumenten) van Paulus van Veen.

Margreet van Veen is al jaren werkzaam als reader, healer en coach. Door haar ervaring als reader en als healer heeft zij een manier ontwikkeld die mensen weer terug zet in hun eigen energie, eigen tempo en eigen identiteit met als vertrekpunt zelfliefde. Dit alles op een ontspannen manier die ervoor zorgt dat een ieder zijn/haar eigen stuk kan laten helen. Margreet omschrijft de reis als een bijzondere en mooie ervaring. “Geen enkele reis is hetzelfde. Wat wel overeenkomstig is dat een ieder die eraan deelneemt op een ontspannen en serene manier bij zichzelf komt en deze sereniteit in zichzelf (weer) kan aanraken en naar boven haalt.” Zelf noemt Margreet de reis een combinatie tussen psychologie, lichaamswerk en spiritualiteit. Met dit verschil dat de deelnemers dit keer niet hoeven te praten of iets hoeven te onthouden. Het ‘enige’ wat de deelnemers hoeven te doen is te liggen en het meemaken”.

Aanvang: Zondag 18 december, 15:00 uur tot 17:00 uur
Organisatie: Jet Parleviet
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: : jet@jetenzo.nl
Kosten: € 35,00