Bas Maassen van zestien tot Zo-even

Bas Maassen neemt u zingend, musicerend en vertellend mee over het kronkelige pad van een jongmens in wording. Volg het onbestemde ongeluk van een puber vol verliefdheden en onbeholpen pogingen. Van zijn wens zich te laten horen maar niet te weten hoe, tot het aangaan van een relatie en een gedroomd vaderschap. Alles vertolkt met die prachtige stem waarmee hij net zo makkelijk een zelfgeschreven lied ten gehore brengt als een opera aria er doorheen jast.

“Zelden regisseerde ik iemand met zo een ruime sortering aan talent. Is Bas Maassen muzikant, singer-songwriter, chansonnier misschien, acteur of cabaretier? Of is tie ’s allemaal? Oordeel zelf!” – Piet van der Pas, regisseur

Bas Maassen studeerde Theatraal Performance aan de Toneelacademie Maastricht, Nieuw Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en Klassiek Zang aan Codarts Conservatorium Rotterdam.

Aanvang: Zondag 27 november, 15:00 uur tot 16:15 uur, inloop vanaf 14:45 uur
Organisatie: Jet Parleviet
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Jet Parleviet, tempelevents2@gmail.com
Kosten: € 17,50.

NB In combinatie met de ochtend satsang van Naropa 13,50 euro. Graag je volledige naam vermelden bij betaling.