Open Soefidag, “De wondere wegen van het hart”

Na de inspiratie van de vorige Open Soefidag met het thema “Sta op en ga”, onderzoeken we deze lente welke wegen ons hart kan gaan. Achtergrond zijn de lezingen die Inayat Khan 100 jaar geleden in Katwijk gaf over de reis naar binnen en het innerlijk leven. Iedereen is welkom op deze Open Soefidag, zaterdag 7 mei, van 9.15 – 16.30 uur, in de Universel Murad Hassil aan de Zuidduinseweg 5 in Katwijk aan Zee.

Op het programma staat onder andere een inleiding over het thema met soefi-oefeningen door Moershid Nawab Pasnak, de leider van de Internationale Soefi Beweging. Deze inleiding en oefeningen worden gegeven in het Engels maar worden ter plekke vertaald. Ook is er een meditatieve wandeling in de omringende natuur van de duinen onder leiding van Kadir Troelstra. Ter plekke is de nieuwe uitgave beschikbaar van Inayats lezingen, een kleinood van 50 pagina’s getiteld “Het innerlijk leven”.

Inschrijven

Om in te schrijven stuur je een mailtje naar secretaris.sbn@soefi.nl en maak je € 45,- over op bankrekening NL48 TRIO 0379 4274 78 t.n.v. Stichting Soefi Beweging Nederland, met de vermelding ‘soefidag 7 mei 2022’. De ontvangst van de betaling geldt als aanmelding.

Aanvang: zaterdag 7 mei, 09:15 – 16.30 uur
Organisatie: Soefibeweging Nederland
Meer informatie: www.soefi.nl
Kosten: € 45,-
Aanmelden: secretaris.sbn@soefi.nl