REIS NAAR JE HART met Karin de Jong

Op deze mooie zondagmiddag maken we samen een reis naar het liefdevolle hart. Vanuit inspiratie geef ik een geleide meditatie om meer naar de rust van ons hart te zakken en weer even te voelen wie we werkelijk in essentie zijn. Door meer contact te maken met het hart blijven we zachter en met meer compassie naar onszelf en de ander. Hoe mooi zou de wereld er dan uit zien wanneer we dit met elkaar deden.

Aansluitend volgt er een heerlijk klankenbad met verschillende instrumenten, zoals klankschalen, gong ocean drum zafhir gong enz. De helende klanken nemen je verder mee op reis in en door je lichaam . De trillingen van de klankschalen geven je een massage aan de binnenkant van je lichaam. Doordat wij voor 70 % uit water bestaan en de trillingen het water in beweging zetten, geeft het een zeer ontspannen effect op lichaam en geest.

Voel je welkom en ervaar de rust en stilte in jezelf, verwelkom jouw mooie hart.

Ga je mee op reis?

Aanvang: Zondag 3 april, 15:30 uur tot 17:30 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, www.jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl, 0624717979
Bijdrage: € 25,-