Dreamflow Sound Journey

De eerste Dreamflow Sound Journey op deze bijzondere plek.

De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Dreamflow Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Kom naar de Universel Murad Hassil en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren. Wij vinden het geweldig om jou op deze bijzondere plek mee te nemen in een innerlijke Sound Journey, een ware boost voor je immuunsysteem!

We heten je van harte welkom!

Menno, Bianca en Jet

Aanvang: Zondag 30 januari, 15:30 uur tot 17:00 uur
Organisatie: Het is er al, info@hetiseral.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Tickets: UITVERKOCHT
Kosten: € 32,50