Latifa concert door Evelien Fokker

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven Latifa stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je de pure klanken van Eveliens stem en cello. De bijzondere Latifa meditatie met de verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stil lijkt te staan. Kom in makkelijk zittende kleding en neem evt. je eigen (yoga) mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee.

Latifa meditatie – ‘Een mooie manier om echt tot jezelf te komen’.

Tips:

1- Neem makkelijk zittende warme kleding mee, alsook een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken.

2 – Het ticket hoeft niet uitgeprint te worden. Een naam geven aan de kassa is voldoende.

Over Evelien:

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Middels haar workshops, concerten en retraites inspireert zij anderen om verbinding te maken met zichzelf, met elkaar en met het ‘hogere’. Binnen organisaties leidt zij bijeenkomsten met als doel ontspanning, reflectie en teambuilding. Haar concert- en eventlocatie House of Inspiration in Wassenaar is ook te huur voor externe initiatieven. Meer info: www.evelienfokker.com

Reacties Latifa:

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!

* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

 

* De zaal is open vanaf 30 minuten voor aanvang

* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

NB: Deze avond kan alleen doorgang vinden indien er minimaal 8 kaarten verkocht zijn.

Mocht het evenement niet doorgaan wegens te weinig kaartverkoop vindt restitutie plaats!

Aanvang: Vrijdag 8 september, 20:00 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl, 06-24717979
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 43,-