Workshop Yin Yoga XL

Workshop Yin Yoga XL door Jan Kraaijenoord.

Yin yoga is een langzame en meditatieve vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitdaagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind (fulness). Yin yoga zorgt voor een flexibeler en uiteindelijk ook sterker lichaam en innerlijke stilte. In de workshop Yin Yoga XL gaan we de diepte in. Uit het hoofd, in het lichaam. Door de houdingen je lichaam gewaar worden en zo een connectie maken tussen “denken” en “voelen”. Jan Kraaijenoord geeft de workshop en is gediplomeerd Yin Yoga docent en heeft ruime ervaring op het gebied van Yin yoga, adem coaching en koude training.

Aanvang: Zondag 25 juni, 15:00 uur tot 17:00 uur
Organisatie: Jan Kraaijenoord
Contact: jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: Koop hier je ticket,
Kosten: € 25,- pp