Sumi-e Workshop – The Dance Of The Brush

De Japanse term “Sumi” betekent inkt en “e” betekent schilderij. Door simpel een penseel, inkt en papier te gebruiken, stimuleert deze manier van schilderen de creativiteit en spirituele gevoeligheid. Al schilderend voel je jezelf in harmonie met alles om je heen en kom je in contact met de bron van het leven die in onszelf huist. Deze wijze van schilderen werd in Japan ontwikkeld door Zen-monniken. De internationaal bekende Zen- en Sumi-e meester Beppe Mokuza Signoritti geeft les in deze manier van schilderen vanuit de beoefening van Zen-meditatie.

Mensen kunnen zich ook opgeven voor alleen de Zen-meditatie, die zowel in de ochtend als avond plaatsvindt.

Klik hier voor de brochure

Aanvang: Dinsdagavond 6 juni tot zondagmiddag 11 juni
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: sonja@sumi-e.nl , Sonja Jodo Nijon: 06 – 22391136
Meer informatie: www.sumi-e.nl
Kosten: hele workshop: 495 euro, inclusief alle (biologische) maaltijden, schildermaterialen, koffie en thee. Weekend van vr – zo € 310