Chris Hinze presents: ‘CRAZY Young MEN 2.0 in Concert’ From Tibet to India

allerlaatste concert! Mis het niet!

CRAZY YOUNG MEN 2.0 IN CONCERT

IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC

CHRIS HINZE NEEMT AFSCHEID VAN DE THEATERS. NIET VAN DE MUZIEK, MAAR WEL VAN DE GROTE TOURNEES! NOG EEN KEER SCHITTERT HIJ MET EEN SPIKSPLINTERNIEUW MULTIMEDIA THEATERCONCERT:

IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC. EEN PROGRAMMA OP VELER VERZOEK!

SAMEN MET MEESTERGITARIST PETER VAN DEERSE EN KLANKSCHALEN FENOMEEN TON AKKERMANS ONTSTOND DE GROEP CRAZY YOUNG MEN 2.0 IN CONCERT. FROM TIBET TO INDIA. IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC. EEN VERRASSENDE MIX VAN INVENTIEF EN VIRTUOOS FLUITSPEL, MAGISCHE GITAARKLANKEN EN DE INDRINGENDE SOUND VAN KLANKSCHALEN, GONGS EN BELLS. IN COMBINATIE MET INDRUKWEKKENDE SFEERBEELDEN VAN O.A. NEW YORK, TIBET, INDIA, JAPAN EN AFRIKA. GEFILMD TIJDENS DE VELE LANGE REIZEN, DIE CHRIS HINZE DE AFGELOPEN JAREN MAAKTE. KORTOM MUZIEK DAT NIET ALLEEN OOR EN OOG STREELT, MAAR OOK DE ZIEL!

MET DEZE UNIEKE COMBINATIE VAN WORLD JAZZ MUSIC, MAAR OOK MET EEN VLEUGJE BACH EN VIVALDI BEWERKINGEN, MOOIE GITAARSOLO’S MET BIJV. SPAANS KLASSIEKE INGREDIËNTEN. EN MET IMPROVISATIES OP TIBETAANSE EN INDIASE MANTRA’S WORDT DIT CONCERT INGENIEUS SAMENGESMEED TOT EEN BOEIEND GEHEEL.

Zie ook https://chrishinze.nl

Zen Men op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=UrGpZecz424

Aanvang: Zaterdag 25 maart, 19:00 uur tot 21:30
Organisatie: Jet Parlevliet – jetenzo.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: jet@jetenzo.nl
Kosten: € 27,50