Full Moon Reconnection Journey

Paulus en Margreet van Veen geven een Reconnection Journey die dit keer in het teken staat van de nieuwe volle maan: Ontkiemen.

De volle maan staat deze maand in maagd, wat extra aandacht vraagt wanneer je hoog gevoelig bent. Het thema maagd en ontkiemen kunnen elkaar positief versterken, maar vraagt ook om opruimen van het oude wat niet meer dient.

Margreet van Veen heeft internationale bekendheid verworven als reader, healer, singer/songwriter en coach. Door haar ervaring als reader & healer heeft zij de Reconnection Journey (RJ) ontwikkeld die mensen weer terug zet in hun eigen energie, eigen tempo en eigen identiteit met als vertrekpunt zelfliefde. Dit alles op een ontspannen manier die ervoor zorgt dat een ieder zijn/haar eigen stuk kan laten helen.

Tijdens deze Full Moon Reconnection Journey begeleiden Paulus en Margreet de deelnemers naar een diepe vorm van ontspanning en komt elke zintuig aan bod. Voor het optimale resultaat wordt de reis professioneel begeleid door begeleide meditatie, muziek, mantra’s, klankschalen/gongbaden, edelstenen en Chakra Parfumolie.

Deelnemers omschrijven de Reconnection Journeys als een zeer bijzondere ervaring met een grote impact.

Margreet verwoord het als volgt: “Geen enkele sessie is hetzelfde maar wat wel overeenkomstig is dat een iedereen die eraan deelneemt op een serene manier bij zichzelf komt en deze sereniteit in zichzelf (weer) kan aanraken, naar boven haalt en direct kan toepassen in het dagelijks leven.

Vanwege de gelaagdheden van de reis ervarbij de Soefitempel in `ken wij dat deelnemers meerdere malen aan het event willen deelnemen”.

De sessies vinden liggend plaats. Yogamatjes, schapenvachten, meditatiekussen en dekens zijn aanwezig. Uiteraard kun je altijd nog extra je eigen mat/kussen/deken meenemen.

Aanvang: Zondag 12 maart, 15:00 uur  tot 16:30 uur (inloop 14:15)
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl, 06-24717979
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: jet@jetenzo.nl
Kosten: € 45,-

Er volgen nog 3 Reconnection Journeys in de Soefitempel op zondag 25 juni, zondag 24 september en zondag 17 december 2023.
Wanneer je 4 journeys in 1 keer boekt is de totaalprijs € 150,-