AVE MARIA ligconcert – Jeroen van Veen en Evelien Fokker

Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken.

Ave Maria ligconcert® is een nieuw programma waarin langzame en rustgevende klassieke werken worden gespeeld voor cello en piano. Muziek van Bach, Chopin, Schubert, Piazzolla, Einaudi, Fauré en anderen. We beginnen en eindigen met een Ave Maria!

Neem een matje en een deken mee en ervaar dit concert liggend!

Tips: Het is prettig om makkelijk zittende warme kleding te dragen, een matje, kussen en een warm deken mee te nemen.

Over Evelien & Jeroen:

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 200 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.

www.jeroenvanveen.com

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Middels haar workshops, concerten en retraites inspireert zij particulieren en organisaties tot ontspanning, reflectie en teambuilding. Eveliens concert- en eventlocatie House of Inspiration in Wassenaar is ook te huur voor externe initiatieven.

www.evelienfokker.com

Aanvang: Zaterdag 4 maart, 20:00 uur (75 min)
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl, 06-24717979
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 45,-