Vipassana stiltedag met Naropa

Naropa

Sinds 2008 geeft Naropa satsang bijeenkomsten en Vipassana retraites in binnen- en buitenland.

Naropa verkondigt geen leer, dogma, lifestyle of cultus. Hij is niet in te delen bij een spirituele stroming. Hij is authentiek. Een kunstenaar die één is met de het natuurlijke, vrije, creatieve proces.

Door simpelweg in receptiviteit met hem samen te zijn, smelt het harnas van de persoonlijkheid en ontwaakt het hart.

Stiltedag

Vipassana betekent inzicht. Deze dag is geheel in stilte. Er wordt niet gelezen of gepraat. Het is een dag, om te ervaren en inzicht te krijgen wie of wat je in essentie bent voorbij de bekritiserende en afgescheiden mind.

‘Als onze natuurlijke staat ontwaakt, wordt liefde wakker. Dat is het parfum van ZIJN’.

Naropa opent de dag met instructies over Vipassana meditatie. Hierna reciteren we de Gayatri Mantra, die overgaat in de stilte. Vervolgens is er loop- en zitmeditatie tot aan de lunch. Na de middag zijn er nog 3 zitmeditaties en een loopmeditatie. Iedere meditatie zal worden begeleid.

Aanvang: Zondag 29 januari, 10:00 tot 18:00 uur
Organisatie: Naropa Parivartan
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: naropa.eu
Kosten: € 50,-