Midwinter Dreamflow Sound Journey met diner

In de meest stille tijd van het jaarwiel zijn we opnieuw te gast op deze bijzondere plek om een Dreamflow Sound Journey met jullie te delen. Maar er is meer tijdens deze magische stille tijd… Na de Sound Journey delen we namelijk heel graag een prachtig bereid diner, geheel in de sfeer van midwinter, veganistisch, met ingrediënten die zoveel mogelijk recht van de biologische boerderij komen. Dus zoveel mogelijk lokaal geteeld en geoogst, voedend op alle lagen en met hart en ziel bereid door Willemien Erbrink. miene.nl

Zoals je wellicht van ons al gewend bent, zijn het de helende klanken van de Dreamflow Sound Journey die je meenemen op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je wat lastiger kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yiḏaki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gongs en meer.

Kom naar de Universel Murad Hassil en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren en het midwinter diner met ons te delen.

We heten je van harte welkom!

Menno, Bianca, Jet en onze cateraar Willemien.

Aanvang: Donderdag 29 december, 16:00 uur tot 20:00 uur
Organisatie: Menno & Bianca en Het is er al, info@hetiseral.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Tickets: hetiseral.nl
Kosten: Early Bird € 57,50 t/m 25 oktober, daarna € 65,-