Mariam in Concert

Mariam neemt je mee op een muzikale reis tot ontwaking en eenheidsbewustzijn. De muziek van Mariam is muziek van de ziel. Het optreden bevat een mix van Mariam’s eigen liedjes, meditatie en toelichting hoe de muziek tot haar komt. De meeste liedjes heeft ze namelijk niet bedacht, maar zijn door haar heen gekomen met een bijbehorende boodschap. Al haar songs hebben een boodschap over liefde en ontwaken. De liedjes worden akoestisch uitgevoerd door Eva-Mariam van Nieuwburg (gitaar en vocal) en ondersteund door Frans de Visser (harmonium, keyboard, cajon en backing vocal).

Ervaringen:

‘Het was buitengewoon. Prachtig gezongen. Jullie twee hebben de hele groep betoverd’

– Frans-Willem Delien, Pilgrimage in a Day

 

‘De prachtige muziek van Mariam brengt je meteen in een hogere frequentie.

Eva Mariam is als een engel op aarde, een bezielde zangeres die me diep heeft geraakt, met zulke mooie teksten, rechtstreeks uit de bron. Samen met de warme stem van Frans brengen zij de hemel op aarde.’

– Marieke Meulenberg auteur ‘De helende REIS in de Praktijk’ en ‘De Stem van het Zelf’

 

Voor meer informatie, tickets en muziek:

www.mariamagency.com

Of bekijk hier een introductie:

https://www.youtube.com/watch?v=bQJN27BdW7Q

Aanvang: Zondag 11 december, 19:30 uur tot 21:30 uur
Organisatie: Mariam Agency (mariam@mariamagency.com)
Locatie: Universel Mural Hassil
Info & Boeken: www.mariamagency.com/shop
Kosten: € 22,50