Dreamflow Sound Journey

De helende klanken van de Dreamflow Sound Journey door Menno en Bianca nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en brengt je naar de stilte die in jezelf is. Daarmee werkt het diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met Essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in onze Dreamflow Sound Journeys.

De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo en yiḏaki uit Australië, metalen klankschalen uit de Himalaya in Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang van de steppes in Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gongs en meer.

Kom en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, helende en diepe effect van onze klanken te ervaren.

We heten je van harte welkom!

Menno en Bianca

wegens ziekte geannuleerd

Aanvang: Zondag 13 november, 15:30 uur tot 17:30 uur
Organisatie: Het is er al, info@hetiseral.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Tickets: hetiseral.nl
Kosten: € 32,50