Inspiratiedag Sufi Way: Scheppingskracht en weerstand

Het is intussen traditie geworden dat de celebranten van de Sufi Way elk najaar een programma verzorgen. We hebben telkens voor een thema gekozen en dat doen we dit jaar weer.

We leven duidelijk in een overgangstijd en er is veel gaande dat in de dualiteit terecht komt. Wat kunnen we vanuit onszelf in dit spanningsveld inbrengen? Hoe creëren we eigenlijk? En wat zorgt ervoor dat onze creatiekracht vaak niet in een vrije flow kan komen.

Het thema van de inspiratiedag is Scheppingskracht en weerstand!

Net zoals bij de vorige inspiratiedagen willen we het thema vooraf bij jullie als deelnemers in de week leggen en jullie vragen voorleggen die het thema al levend zullen maken. De antwoorden plaatsen we op een besloten website (die alleen toegankelijk is voor deelnemers) waar we onze ideeën over het thema verder kunnen laten ontwikkelen. Dan creëren we voor 30 oktober gezamenlijk een rijke spiegeling die tot een openbaring kan worden.

Aanvang: Zondag 30 oktober, 10:00 – 21:00 uur
Organisatie: Sufi Way
Meer informatie: tot 1 september Marjolein Mabelis (celebrant@sufiway.nl) daarna Nadaly de Lege (celebrant@sufiway.nl)
Kosten: € 80,- (inclusief koffie, thee en 2 maaltijden; dit is het minimum bedrag; een grotere bijdrage wordt op prijs gesteld).
Aanmelden: Marjolein Mabelis (celebrant@sufiway.nl)
Je inschrijving is definitief als je het bedrag hebt overgemaakt naar NL86INGB0004895129 t.n.v. De Sufi Way.

Jullie ontvangen na je opgave de vragen en aanvullende informatie. Geef je tijdig op zodat we deze dag niet voortijdig hoeven cancelen.