SACRED SONGS & SOUNDHEALING BY EVYDEA

Evy & Judea nodigen jou uit om deze middag het medicijn van klank in haar verschillende vormen tot je te nemen en samen te reizen door verschillende klankportalen.

Je bent welkom om een krachtig kristal of dierbaar voorwerp te brengen voor op het altaar.

Na de openingsceremonie met Choco Bliss Balls en het zetten van de intentie, bieden wij een concert aan met sacred songs. Voel je vrij om te dansen en zo jouw intentie in al je cellen te verankeren.

Na een korte pauze volgt de soundhealing. De helende klanken ontspannen jouw hele zijn en brengen harmonie in al jouw cellen. Deze innerlijke reis vindt liggend plaats op je eigen yogamat/schapenvacht. (Breng een kussen & een dekentje mee voor je optimale comfort).

Nadat jij gereisd hebt door de hogere sferen kom je weer landen in de verbindende samenzang van mantra’s.

Na afloop willen wij een potluck houden zodat we met z’n allen nog meer tijd samen hebben om te verbinden en het leven te vieren. We beschikken over een keuken, waar jouw “home made” food eventueel opgewarmd kan worden.

Last, but not least, wil ik graag de muzikanten/ceremonie begeleiders aan jou voorstellen:

Judea, conservatorium geschoold, heeft zich als meertalige en multi-instrumentale muzikant toegelegd op betoverende ‘wereldvolk’-muziek met oeroude wortels en spirituele inslag. Hij bespeelt de akoestische gitaar, inheemse fluiten, djembé, sjamanistische drums, klankschalen en andere adembenemende geluidsportalen. Met een stem die heelt en ons inspireert om diep te luisteren neemt Judea je mee op een muzikale reis die ons uiteindelijk terugvoert naar de kern van ons eigen innerlijke bestaan.

Evy, afgestudeerd als beeldend kunstenaar is influencer op het gebied van holistic visuals en meditatiemuziek. Verder is zij soundhealer, Reiki master, energetisch therapeut en bereider van de Choco Bliss Balls die zij zo liefdevol maakt. Evy zingt en gebruikt de kalimba, de sjamanendrum en de chakapa’s als klankmedicijn.

Wij verheugen ons op dit verbindend en helend samenzijn!

Aanvang: Zaterdag 1 oktober, 14:00 – 18:00 uur
Organisatie: Free Yourself. make room for magic
Meer informatie: zie facebook
Kosten: € 35,-
Aanmelden: boek hier je ticket