Herfstequinox

De laatste uurtjes van de zomer tikken langzaam weg en er wordt plaatsgemaakt voor de kleurrijke herfstperiode. Een mooi moment om bij stil te staan. Het fijne zomerse buitenleven weer langzaamaan in te gaan ruilen voor de rustigere donkere tijd die nu weer aanbreekt. Al het werk wat we hebben verricht in de zomer mogen we een plekje gaan geven en kijken wat het ons gebracht heeft. Het is een periode van overvloed, zowel in de natuur als in onszelf. We mogen gaan oogsten. Welke prachtige schatten heeft de natuur ons gebracht en met welke waardevolle momenten heeft de zomer ons hart gevuld. Deze avond staan we stil bij overvloed, zowel in je buitenwereld als in je binnenwereld. Leer met de seizoenen te leven en ervaar hoe fijn het is om met deze natuurlijke flow mee te gaan. Vier je deze bijzondere avond met ons mee?

(We vieren de overgang van zomer in herfst met Karin’s klankschalen en yoga obv Elvira)

Aanvang: Woensdag 21 september 19:30 – 21:30
Organisatie: Jet Parlevliet – jetenzo.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: jet@jetenzo.nl
Kosten: € 30,-