Lezing Marja de Vries – ‘Samenlevingen in Balans’

GEANNULEERD ivm prive-omstandigheden

Aanvang: Vrijdag 16 september, 19:30 uur tot 22:00 uur, inloop 19:00
Organisatie: Sounds of the Universel
Locatie: Universel Mural Hassil
Kosten: € 10,- bij voorkeur cash of overmaken bij aankomst, aanmelden is niet nodig

Samenlevingen in Balans – Naar een toekomst in harmonie met de universele wetten

Samenkomst en lezing Marja de Vries over haar boek ‘Samenlevingen in balans’

Op basis van haar boek Samenlevingen in Balans (2014) zal Marja de Vries (auteur van De Hele Olifant in Beeld) vertellen over ‘Samenlevingen in Balans’. Met deze term verwijst zij naar samenlevingen waarbinnen inzicht in de universele wetten een inherent onderdeel is van de cultuur. Hierdoor is de cultuur in lijn met wie wij in essentie zijn en in harmonie met de natuur. Binnen deze samenlevingen is onze natuurlijke staat van balans de normale staat van bewustzijn en is het gemeenschappelijke doel het welzijn van alles en iedereen. In de praktijk zijn het vreedzame, stabiele, egalitaire en florerende samenlevingen, die gekenmerkt worden door gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. Het goede nieuws is dat zulke ‘Samenlevingen in Balans’ geen utopie zijn, maar wereldwijd op veel plaatsen hebben bestaan en op enkele plaatsen nog steeds bestaan. Dankzij het feit dat wereldwijd wisdomkeepers recent hun eeuwenoude wijsheid over deze samenlevingen openbaar hebben gemaakt, kunnen we begrijpen dat de keuze voor het wereldwijd opnieuw vormgeven van ‘Samenlevingen in Balans’ is, begint met de transformatie van onze staat van bewustzijn en dus met het herstel van de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf.

Marja de Vries

Marja de Vries studeerde biologie en ecologie en werkte als textielkunstenares. De laatste 12 jaar richt ze zich op de transformatie van leren en onderwijs zodat het meer in lijn zal zijn met wie we in essentie zijn. Als eerste stap in die richting schreef ze de bestseller De Hele Olifant in Beeld (2007) en vervolgens Samenlevingen in Balans (2014).

website: www.marjadevries.nl

link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=glwLQdxFZY8&t=417s