PIANO OCEAN – Meditatie Concert

Laat jezelf onderdompelen in een oceaan van rustige pianoklanken, op het moment geïmproviseerd, met als inspiratiebron de pracht en wijsheid van de natuur, zen meditatie en de traditionele kunst van de Japanse kalligrafie.

Kasia Szwed is een componiste, pianiste en een zen-beoefenaar. Zij is geboren in Polen en heeft compositie gestudeerd in Nederland en de UK. Zij zoekt steeds meer stilte in muziek, een soort stilte die voedzaam en helend is, die niet per se afwezigheid van geluid moet betekenen. Als haar muzikale inspiratie noemt zij vooral Arvo Pärt maar ook Keith Jarrett. Zij voelt zich ook thuis bij muziek van andere (wereld) tradities. Kom mee luisteren en mediteren, het gaat je goed doen.

Je hebt geen meditatie-ervaring nodig.
Stoelen en kussens zijn aanwezig, maar breng gerust een eigen kussen of mat mee.

Aanvang: Vrijdag 12 augustus, 19:30 – 21:00 uur, inloop 19:00
Organisatie: Piano Ocean
Meer informatie: pianoocean.com
Kosten: € 15,-
Aanmelden: boek hier je ticket