WORKSHOP Vier de Zomer – Katya Polhaupessy en Jimmy Fredriksz

LAAT DE ZOMER MAAR BEGINNEN ! De natuur laat zich in vol ornaat tonen in de zomer. De zon staat dan maximaal hoog, overal zijn bloemen en de bomen tonen hun vruchten. Deze vuur energie zorgt ervoor dat je dit voelt tot in de puntjes van je vingers en tenen, vrolijk en uitbundig.

Met Do-In (Japanse bewegingsleer) gaan we vloeibaar bewegen door meridianen te strekken met de ABC methode. Adem, Beweeg en Connect om je energie vrijer te laten stromen. Je kunt ervaren hoe de kracht van de adem gebruikt kan worden om jezelf stevig te verankeren. Het waterelement (zee) en het aarde-element (duinen) zullen hierbij heel ondersteunend werken.

De aanwezige zomer energie maakt ruimte in je vrij voor warmte, activiteit en passie en zorgt voor meer vreugde en plezier. De orgaansystemen die bij dit vuur element behoren zijn het Hart en de Dunne darm. Volg het ritme van deze organen en je ervaart kracht en positieve ontlading. Bij droog weer vindt er een reinigingsceremonie buiten plaats. Voor ondersteuning, heling en voorspoed worden de vier windrichtingen aangeroepen. In verbinding met alle natuurelementen en de voorouders doen we gezamenlijk een loopmeditatie om ons klaar te maken voor een heerlijk klankbad.
We sluiten af met een heerlijke klankreis waarbij transformatie kan plaatsvinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De klanken en vibraties die op je inwerken nodigen je uit om in het NU te zijn.

Jimmy is in de jaren negentig opgeleid door de school voor Sjamanisme en praktiseert tot op heden. Hij is meer dan 30 jaar klanktherapeut en tevens Shiatsu therapeut. Katya is 21 jaar acupuncturist, gespecialiseerd in Japanse meridiaantherapie en tevens adem- en bewegingsdocent. De laatste drie jaar is Katya in opleiding voor Sjamanistische healings en rituelen.

De Universal Murad Hassil is een uniek bezinningscentrum en ligt in Katwijk aan Zee in de prachtige duinen.

Neem zelf een matje, kussentjes en een dekentje mee. Tussendoor zijn er korte pauzes en wordt er gezorgd voor biologische thee en sap.

Aanvang: Zondag 26 jun, 14:00 uur – 17:00 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: info@praktijkenso.nl
Kosten: € 50,-