Vier de Lente – Katya Polhaupessy en Jimmy Fredriksz

In de natuur verwijst de maand April naar alles wat groeit en bloeit in het voorjaar.
Na een lange winter is onze energie in dit seizoen meer naar buiten gericht en genieten we meer van de langere dagen en zonlicht. Ook heeft het lichaam meer behoefte aan activiteit en beweging om energie goed te laten stromen en deze kwaliteiten verder te ontwikkelen en ermee naar buiten te komen.

We starten met Do-In om je te openen en te gronden. Deze Japanse bewegingsleer beoefenen we door vloeibaar te bewegen en meridianen te strekken. ABC staat voor Ademen, Bewegen en Connecten om de energie vrijer te laten stromen. Je kunt ervaren hoe de energie van de vijf elementen samen met de kracht van de adem gebruikt kan worden om de energie stevig in jezelf te verankeren.

Het tweede deel bestaat uit een reinigingsceremonie die oorspronkelijke bij natuurvolken wordt uitgevoerd. Dit vindt plaats in verbinding met de natuurelementen en voorouderlijke energie. We zorgen voor een juiste gronding en roepen de vier windrichtingen aan om onze liefdevolle intenties neer te zetten.

We sluiten af met een bijzondere klankreis waarbij heling kan plaatsvinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De klanken en vibraties die op je inwerken nodigen je uit om in het NU te zijn.

De workshop wordt begeleidt door Katya Polhaupessy en Jimmy Fredriksz. Jimmy heeft in de jaren negentig de school voor Sjamanisme gevolgd en praktiseert tot op heden. Hij is meer dan 30 jaar klanktherapeut en tevens Shiatsu therapeut. Katya is 21 jaar therapeut en houdt zich bezig met Japanse acupunctuur, adem en beweging. Zij ontvangt de laatste drie jaar Sjamanistische teachings.

Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee. Er wordt tussendoor gezorgd voor biologische thee en sap.

‘Mitakuye Oyasin’ (Lakota) We zijn elkaars verwanten, we zijn allemaal met elkaar verbonden.

Deze workshop is de eerste van de vier seizoenen, vervolgdata kondigen we binnenkort aan.

Aanvang: Zaterdag 9 april, 14:00 uur tot 17:00 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Kosten: € 50,- pp

Deze workshop is de eerste van de vier seizoenen, vervolgdata kondigen we binnenkort aan.

Begeleiding Praktijk Onkan en Praktijk Ensō