Let it be – Meditatief lig/zit concert door Dennis Kivit

Muziek om bij weg te dromen… Dennis neemt je met zijn muziek en warme stem mee naar die plek in jezelf waar je helemaal thuis bent. Kom zitten of liggen, doe je ogen dicht en geniet van de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart!

Wat Dennis Kivit kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken. Dennis laat zich inspireren door ‪The Beatles‬ en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf.

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook songs van zijn nieuwe cd Hartkracht vertolken. Hij zong/speelde voorheen o.a. in Les Miserables, Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber.

Dit concert duurt ruim een uur en vindt plaats in de grote zaal van de Universel tempel met haar prachtige ruimtelijke akoestiek.

Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee om op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen.

Aanvang: Zaterdag 19 maart, 20:00 – 21:30 uur
Olv: Dennis Kivit
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: jet@jetenzo.nl
Kosten: € 25,-