Vertragen om te versnellen

VERTRAGEN OM TE VERSNELLEN   –   Carolien & Marc Siepman

Wil je bijdragen aan een mooie toekomst, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze workshop leer je meer over de samenhang tussen de huidige wereldproblemen waardoor je je makkelijker kunt focussen op échte oplossingen. We inspireren je met behulp van theorie, voorbeelden en oefeningen om met goede moed te beginnen of verder te gaan met de dingen die jou aan het hart gaan en waarvan jij denkt dat ze een bijdrage leveren aan een mooie toekomst. Er is veel ruimte voor interactie en daarmee dus gelegenheden om te leren van en met elkaar.

Deze workshop gaat over systemen. Over de elementen binnen een systeem, de relaties tussen die elementen, de complexiteit die daardoor ontstaat en de veerkracht die daar weer uit voortvloeit. Over de eigenschappen van het geheel, die je niet kunt aflezen aan het gedrag van de losse elementen. Over zelfsturing en de illusie van controle.

Meer info: https://marcsiepman.nl/aanbod/vertragen-om-te-versnellen/

Deze inspirerende workshop mag plaats vinden in de mooie Universel tempel in het prachtige Berkheide duingebied aan de zuidgrens van Katwijk aan zee. Deelnemen is op basis van donatie, aanmelden verplicht bij jet@jetenzo.nl

Aanvang: Zaterdag 26 februari, 14:00 uur tot 18:00 uur
Organisatie: Jetenzo.nl, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: jet@jetenzo.nl
Kosten: Deelname op basis van donatie