Zingen – Terug naar de Bron

ZINGEN
Zingen brengt je bij je kracht, je kwetsbaarheid, je liefde en het laat je levensenergie weer stromen. Samen zingen is helemaal bijzonder: het creëert een krachtig veld van eenheid en verbinding, waarin jouw individuele stem deel wordt van het grotere geheel.
 
TERUG NAAR DE BRON
In dit veld kun je je opnieuw verbinden met de Bron, 
met je innerlijk licht, met de liefde en de kracht die we in essentie zijn. De ‘Sacred Space’ van de tempel brengt ons bij de ‘Sacred Space’ in onszelf. In onze innerlijke diepte vinden we het ware jezelf, onze ware natuur. Repertoire: mooie meerstemmige mantra’s die specifiek verwijzen naar de Bron, naar de essentie in alles. Iedereen welkom, ongeacht zangervaring. 
 
MARTINE BOERSTRA
Martine begeleidt deze dag aan de mooie vleugel van de tempel. Ze is professioneel pianiste, zangeres en koordirigente, en heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van groepen. Haar pure stem en haar sprankelende pianospel neemt je gemakkelijk mee in een bijzondere ervaring van samen zingen. De kwaliteit, de vreugde en de diepgang van haar werk hebben vele mensen door de jaren heen geraakt.

Aanvang: Zondag 8 september, 11:00 uur – 17:00 uur
Organisatie: Martine Boerstra martine@heartsinging.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 85,00