Universele eredienst

De Universele Eredienst is gebaseerd op de eenheid van religieuze idealen. De essentie van de verschillende godsdiensten wordt hierbij tot uitdrukking gebracht. Alle godsdiensten kunnen wegen zijn om tot God te komen en ieder kiest de weg die het beste bij hem of haar past. Daarom wordt voor elke godsdienst een kaars ontstoken en wordt er gelezen uit de verschillende heilige geschriften. In de dienst wordt vervolgens een toespraak gehouden over een bepaald thema. De Universele Eredienst is een dienst van bezinning die troost, moed en inspiratie kan bieden. Voorbij alle verschillen gaat het om het hart dat zich richt op liefde, harmonie en schoonheid.

De diensten worden gehouden op iedere 1e en 3e zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus) en zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Aanvang: Zondag 7 juli van 11:00 uur tot 12:00
Spreker: Wouter Buwalda
Organisatie: Soefi Beweging Nederland – Centrum Katwijk
Locatie: Universel Murad Hassil
Info: centrum.katwijk@soefi.nl
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig