Kundalini Energie Activation – Activeer je Vitale Levensenergie!

Bij deze Kundalini Energy Activation ceremonie kun je extra lang baden in de helende energie. Deze energie-activatie is een combinatie van energiewerk, sound healing en sjamanistisch reizen.

Een evenement anders dan anders, op een hemelse locatie, je mag dan ook een UNIEKE ervaring verwachten!

Kundalini is de vitale levensenergie die in ons allen sluimert. In deze ‘heartfelt experience’ zal de energie ontwaken en weer vrij door je lichaam stromen.

Elmora is ervaren facilitator en energiewerker, ze begeleidt deze Kundalini Energy Activation ceremonie met hart en ziel. Op authentieke wijze leidt zij haar bijeenkomsten; toegankelijk, hartelijk en down-to-earth. Haar liefde en passie voor haar werk is heel voelbaar!

Voorkennis of ervaring is geheel niet nodig. Dit evenement is voor iedereen die van spirituele en persoonlijke groei houdt en nieuwsgierig is naar wat het leven te bieden heeft.

Mis deze geweldige kans niet om de kracht van Kundalini-energie te ervaren en een diepgaande transformatie te ondergaan. Elmora kijkt ernaar uit om deze UNIEKE ERVARING met jou te delen!

Aanvang: Vrijdag 31 mei, 19:30 uur –  22:00 uur
Organisatie: Mor Elmora
Locatie: Universel Mural Hassil
Tickets: koop hier uw tickets
Kosten: € 39,- (normaal € 69,-)

Na aankoop ontvang je een bevestiging per mail

Neem zelf je yogamatje mee. Ook raden we je aan 2 dekentjes mee te nemen. Mogelijk daalt je lichaamstemperatuur iets tijdens de sessie. Dit door het ontspannende effect.

De bijeenkomst wordt afgesloten met thee en lekkers.