Sound & Silence Healing – Hanneke de Vreugd & Karin de Jong

Ervaar de magische energie van een groepsheling bij volle maan. Iedere deelneemster komt weer een stapje verder in haar eigen proces. Bevrijdt jezelf van negatieve energieën en creëer ruimte voor licht en liefde.

De mooiste dingen ontstaan spontaan. Zo ook deze bijzondere volle maan healingsessie waarin Hanneke de Vreugd jou met woorden en Karin de Jong jou met haar klanken een diepgaande healing gaan geven. De kracht van geluid en de kracht van stilte. Deze bijzondere combinatie brengt jou in een ander bewustzijn, een dieper bewustzijn.

We hebben gemerkt dat het juist nú, de tijd waarin alles gonst van onrust en onderliggende angsten, het zo ontzettend belangrijk is om jezelf te zuiveren van alle stress en negativiteit die je bewust en onbewust in je lichaam opneemt. We nodigen je uit om met jouw energie en focus naar licht en liefde te gaan en daar te verankeren. De wereld lijkt steeds donkerder te worden en daarom is het zo belangrijk dat wij samenkomen en met elkaar in verbinding gaan. Dit soort sessies zijn niet alleen goed voor ons zelf en onze directe omgeving, maar we dragen ook bij aan een hogere frequentie op de wereld.

We komen samen en gaan deze avond vullen vanuit een hartsverbinding met elkaar. Voel je van harte welkom!

Hanneke & Karin

Aanvang: Zaterdag 6 april, 19:30 uur – 22:30 uur
Organisatie: Jet Parlevliet
Locatie: Universel Mural Hassil
Info/contact: hanneke@whichwayisnorth.nl
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 40,-