Underwater van Ludovico Einaudi – Jeroen van Veen

Underwater van Ludovico Einaudi uitgevoerd door pianist Jeroen van Veen. Voor Underwater vond Ludovico Einaudi inspiratie tijdens de lockdown. In de verstilling zag hij een nieuw soort vrijheid. En die vrijheid drukt hij uit met zijn piano in dit album. Het leven onderwater is volgens Einaudi vergelijkbaar met het leven in lockdown. Er speelt van alles, maar tegelijkertijd zijn er weinig invloeden van buitenaf. De pianist had in deze periode weinig anders dan zijn piano, de natuur en zichzelf. Dit maakt dat de muziek op Underwater ongekend puur is.

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 200 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.

www.jeroenvanveen.com

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen en een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee te nemen.

UITVERKOCHT

Aanvang: Zaterdag 9 maart, 20:00 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 45,-