Kerst retreat – Naar het licht

Heb je tijdens de donkere dagen behoefte aan rust, ruimte, licht en verbinding? Het “naar het licht” kerstretreat biedt je de mogelijkheid je even terug te trekken uit de verplichtingen en verwachtingen van het alledaagse leven. Breng je aandacht van de buitenwereld naar je binnenwereld, naar de onvoorwaardelijke liefde van het hart.

Gun jezelf dit kerst retreat. Het retreat vindt plaats tijdens de donkerste dagen van het jaar, vlak voor kerst. Net als de winterzonnewende worden deze dagen geassocieerd met de terugkeer van het licht. Ze vormen een tijd van inkeer en reflectie. Maar ook een tijd van samenzijn en verbinding tijdens de feestdagen.

Kerst wordt door iedereen anders beleefd. Sommigen verheugen zich op een gezellige drukte terwijl anderen daar juist tegenop zien. Of het gemis van een dierbare is pijnlijk voelbaar. Op deze dag, zo vlak voor kerst, wordt je uitgenodigd om een verbinding te ervaren die niet gebaseerd is op wie je bent of op de relatie die je met iemand hebt, maar die is gebaseerd op samen Zijn in het hart.

Ervaar de verzachtende energie van de tempel en de rust, al luisterend naar de helende klanken van het fluitspel van Michael Telepary in 432 hz; de frequentie van het hart. Zet je energie van de winterwende in beweging met de Qi-flow van Joske Dewachter. Je voelt de onvoorwaardelijke liefde stromen door samen te verbinden en ritme en klank te maken, begeleid door Karlijn Krijgsman. En je ontsteekt je eigen licht in een prachtige hartsmeditatie, begeleid door Mirjam Oomens.

Verwarmd, gevoed en lichter ga je naar huis.

Aanvang: Zaterdag 23 december, 10:30 uur tot 17:00
Organisatie: www.rozekwartsretreats.com
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: www.rozekwartsretreats.com/retreats
Kosten: € 149,- (incl. vegan lunch, koffie, thee en lekkers)