Vier Jaargetijde Special “Winter” – Licht & Stilte

Een nieuw jaargetij, waarin we weggaan van de donkere dagen en de lichtere dagen weer naar ons toe komen.

We staan stil bij het LICHT het goddelijke en de lichtere dagen. Maar we vieren ook het Kerst en Nieuwjaar feest met vrienden, familie. Veel rituelen laat de winter ons beleven, we mogen voelen en zien, spreken en luisteren. Onze wijsheid voeden we door stilte & licht toe te laten in ons denken en handelen.

Vanavond besteden we aandacht aan stilte in onszelf, hoe die te voeden, en hoe licht toe te laten in ons hart en denken en leefgewoonte. Sonja zal een geleide meditatie met ons doen, naast aanvulling van Henny met een muzikaal schilderij. Letterlijk en figuurlijk willen we naar binnen gaan en dat ondersteunen we ook met een kaarsenritueel & mantra. Daarnaast staan we ook even stil bij onze lieve overleden dierbare of huisdier via foto.

Begeleiding: Sonja Dover (www.sonjadover.nl)
Muzikale begeleiding: Henny Vermeijs (www.hennyvermeijs.nl)

Kleed je feestelijk maar wel warm & neem warme sokken en plaid mee & een kaars met kaarsenhouder. Neem een foto mee van jouw overleden dierbare of huisdier mee.

Aanvang: Donderdag 21 december, 19:30 uur tot 21:30 – 22:00 uur, deur open 19:15
Organisatie: Sonja Dover, sonjadover.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: info@sonjadover.nl 06 – 439 612 91
Kosten: € 25,-