Reconnection Journey

Voel de totale overgave van lichaam & geest met bijpassende geurbehandeling!

Tijdens de Reconnection Journey worden de deelnemers begeleid naar een diepe vorm van ontspanning waarbij elk zintuig aan bod komt. Voor het optimale resultaat wordt de helende reis professioneel begeleid door gesproken tekst, meditatie, zang, mantra’s, klankschalen/gongbaden, edelstenen en een Chakra geurbehandeling.

De reis vindt liggend plaats. Yogamatjes, schapenvachten, meditatiekussen en dekens zijn aanwezig. Je eigen kussen/deken meenemen is ook fijn. Kleed je warm en comfortabel. Voel de totale overgave van lichaam & geest met de helende geurbehandeling en de mooie energie in de soefitempel. Laat je meenemen in een intieme sfeer met een beperkt aantal gasten, ERVAAR & GENIET !

Live, love, joy,
Paulus, Margeet en Jet

Meer over Margreet: www.margreetvanveen.com

Aanvang: Zondag 17 december, 15:30 uur tot 17:30 uur
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl, 06-24717979
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je ticket
Kosten: € 35,-