Einaudi Ligconcert® met Cello en Piano

Jeroen van Veen (piano) en Evelien Fokker (cello) zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken.

Einaudi ligconcert® is een nieuw programma waarin langzame en rustgevende klassieke werken worden gespeeld voor cello en piano. Muziek van o.a. Einaudi’s cd’s ‘Una Mattina’ en ‘Seven Days of Walking’. We beginnen en eindigen met het zelfde werk!

Over Evelien & Jeroen:

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 200 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.
www.jeroenvanveen.com

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Middels haar workshops, concerten en retraites inspireert zij particulieren en organisaties tot ontspanning, reflectie en teambuilding.

Tips:

1- Doe warme, makkelijk zittende warme kleding aan, neem een (yoga)mat of matrasje mee en eventueel een kussen en een deken.
(er zijn stoelen en wollen dekens beschikbaar in de tempel)
2 – Het ticket hoeft niet uitgeprint te worden. Een naam geven aan de kassa is voldoende.
* De tempel is open vanaf 20 minuten voor aanvang
* Auto’s kunnen betaald geparkeerd worden naast de tempel
* In de tempel wordt stilte gewaardeerd.
* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

Aanvang: Vrijdag 15 december, 22:00 uur – 23:00
Organisatie: Jet Parlevliet, jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 35,-

NB: Extra concert om 22:00. De vroege sessie van 20:00 is uitverkocht