AETERRA on Tour – Equilibrium Sound Journey

Stap in de wondere wereld van AETERRA, een uniek muzikaal ensemble met viool, piano, synthesizers, drums, percussie en prachtige (samen) zang.

Samen met Roger Spees, Marieke van der Leijé, Eline Bierling en Roos ten Hoorn ervaar je een verrassende mix van rust en ritme die je uitnodigt tot een innerlijke reis die je zintuigen prikkelt.

Liggend op je matje in een ontvangende staat, word je ondergedompeld in de helende klanken.
Met AETERRA is de enige zekerheid de prachtige onvoorspelbaarheid—onze kracht ligt in het loslaten van regels, vastgestelde akkoorden en in het toelaten van “het moment”. Het is alsof de muziek spontaan uit de ether neerdaalt, diep verbonden met iedereen die met ons deze ruimte van tijdloosheid deelt.

De muziek ontstaat organisch, geïnspireerd door het hier en nu, waarbij we afstemmen op de frequenties van onze omgeving en jou als luisteraar. Dit alles om een bedding aan klanken te geven waarin jij jouw innerlijke landschap kan ervaren en verwelkomen wat er in je leeft. Laat je meevoeren in onze klanken waarin elk moment uniek is, elke noot een verrassing, en elke Sound Journey een one-time-only beleving van pure & rauwe intuïtieve klanken.

Dit is AETERRA. Aards en Hemels. Tijdloos en Menselijk.
Verzacht, Ontvang & Verwelkom.
We zien er enorm naar uit je te ontmoeten in de zee van EQUILIBRIUM.

Bekijk AETERRA op Youtube

Aanvang: Vrijdag 8 december, 20:00 uur
Organisatie: Jet Parlevliet – jet@jetenzo.nl
Locatie: Universel Murad Hassil
Aanmelden: Koop hier je ticket
Kosten: vanaf € 37,50