Latifa concert door Evelien Fokker

Liggend ervaar je de pure klanken van Eveliens stem en cello tijdens de ‘Latifa reis’.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. De Latifa meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven Latifa stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. De bijzondere Latifa meditatie met de verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stil lijkt te staan.

Latifa meditatie – ‘Een mooie manier om echt tot jezelf te komen’.

Tips:

1 – Neem makkelijk zittende warme kleding, een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee.

2 – Het ticket hoeft niet uitgeprint te worden. Een naam geven aan de kassa is voldoende.

* De zaal is 20 minuten voor aanvang open

* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

Over Evelien:

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Middels haar workshops, concerten en retraites inspireert zij anderen, vaak middels muziek, om echt verbinding te maken met zichzelf, en met het ‘hogere’. Binnen organisaties leidt zij bijeenkomsten met persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, reflectie en teambuilding als doel. Haar concert- en eventlocatie House of Inspiration in Wassenaar is ook te huur voor externe initiatieven. Meer info: www.evelienfokker.com

Aanvang: Vrijdag 1 december, 20:00 uur
Organisatie: Evelien Fokker,
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: € 43,-