PeaceConcerts: Dana Devi & Tammo Heikens

PeaceConcerts organiseert concerten op bijzondere locaties, met musici die zich vooral richten op mystieke, devotionele, meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen.

Doorway to Silence – Mantra Concert

Ervaar diepe ontspanning met de muziek van mantra zangeres Dana Devi en de meditatieve klanken van sitarspeler en gitarist Tammo Heikens. Al eeuwenlang hebben mensen vrede en liefde gevonden in mantra’s en gebeden. Dana’s devotionele muziek zal je uitnodigen om te vertragen, te verstillen en je hart te openen. De mantra’s in het Sanskriet, vaak gecombineerd met de vertaling in het Engels wiegen je heel zachtjes naar de stilte toe.

Zowel Dana als Tammo laten zich in hun muziek inspireren door de stilte, de kracht van klank en ook de soefi filosofie van Inayat Khan.
“The knower of the mystery of sound, knows the mystery of the whole universe.”
– Hazrat Inayat Khan –

Over Dana Devi:
Dana Devi is mantra zangeres, muzikante en yogi. Het is haar passie de harten van mensen te raken met muziek en stilte. Ze groeide op in een yoga ashram en werd al op jonge leeftijd aangetrokken tot Indiase muziek en mantra’s. Ze brengt mensen in diepe ontspanning met zacht gitaarspel en haar helende stem. In 2019 kwam haar eerste album uit: “Doorway to Silence”.

https://danadevi.bandcamp.com

Over Tammo Heikens:
Tammo studeerde Indiase muziek aan het Rotterdams conservatorium. Hij bespeelt de sitar en laat zich inspireren door eeuwenoude raga’s, mantra’s en soefi muziek. Op de sitar en de gitaar begeleidt hij Dana’s mantra’s met de meest prachtige melodieën. www.tammoheikens.com

Aanvang: Zaterdag 7 oktober, 20:00 uur – 22:30 uur (deur open 19:30)
Organisatie & meer info: PeaceConcerts
Locatie: Universel Mural Hassil
Aanmelden: Koop hier je tickets.
Kosten: early bird € 20,- voorverkoop € 25,- ,aan de deur € 30,-